8 adevăruri despre femeile din zodia FECIOARĂ

8-veshhej-o-kotoryx-nuzhno-znat-vsem-kto-polyubil-devu

8 adevăruri, pe care trebuie să le cunoască toți cei, care iubesc o nativă din zodia FECIOARĂ:

1. FECIOARELE – sunt sensibile

Când vine vorba de sentimentele lor, este important să fii foarte atent. Fecioarele doresc să fie auzite. Doresc să le înțelegeți sentimentele.  Le puteți compara cu o priză.Dacă veți ignora o Fecioară şi tensiunea în creștere, într-o zi vor deveni explozive.

2. Fiți direct cu FECIOARELE

Este mai bine să le vorbiți direct. Şi, să le explicați ce aţi avut în vedere.Fecioarele nu se joacă în jocuri, nu-şi ascund emoțiile de ceilalți, urăsc intrigile şi manipulațiile. Sunt deschise şi așteaptă același lucru de la alții.

3. Iubesc ordinea

Ordinea şi curățenia sunt obligatorii pentru Fecioare. De acea puneți aceste priorități în primul rând. Dacă veți lăsa gunoi oriunde, atunci fiţi gata să întâmpinați o atitudine grosolană din partea Fecioarei. Desigur, nu-i puteți satisface toate cerințele absurde de curățenie, dar cel puţin încercați și cu siguranță merită. Ea va observa eforturile tale și le va aprecia.

4. Răsfățați-le

Fecioarele iubesc să se răsfețe. În același timp sunt capabile să aibă grijă de alții. De acea este absolut logic ca ea să-şi dorească aceeași atitudine de la alții. Asigură-te, că îi răspunzi la fel.

5. Fecioarele îşi pot utiliza intuiția

Fecioarele nu pot fi mințite. De acea, cea mai bună strategie în relația cu ea – este să-i spui mereu adevărul, indiferent cât de dureros şi neplăcut ar fi. Fecioarele apreciază sinceritatea. Când vor vedea că eşti sincer, se va simți confortabil şi fericită alături de tine.

6. Sunt foarte muncitoare

Fecioarele se mândresc cu munca lor, mai mult decât oricine. Femeile din acest semn zodiacal înțeleg perfect că victoria niciodată nu vine fără durere. Au o abordare foarte serioasă faţă de cariera lor, şi de obicei au zero toleranţă pentru leneși şi cei care își „trăiesc viața în zadar.”

7. Fecioarele au nevoie de spaţiu

Uneori, oamenii născuți în acest semn zodiacal par un pic închiși. Aceasta, însă este din cauza că au nevoie de un pic mai mult spațiu personal, decât majoritatea persoanelor. Oferiți-le acest spațiu!

Când vor fi gata să iasă de sub „carapace”, le veți pute aprecia pe măsură sinceritatea şi amabilitatea.

8. Fecioarele sunt persoane creative

Fecioarele pot fi iubite doar de cei care se consideră fanul lor principal. Au nevoie de susținere mai mult decât alții. În primul rând din cauza că întotdeauna încearcă să urmeze absurd tot felul de standarde înalte. În al doilea rând, pentru că suferă din cauza neîncrederii în sine. Dacă doriți să construiți o relație armonioasă cu o nativă Fecioară, trebuie să fiți gata să-i deveniţi cel mai mare sprijin.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!