7 beneficii pentru sănătate ale unei relații strict sexuale cu un bărbat

Probabil, ești obișnuită cu ideea că orice bărbat are nevoie periodic de o femeie cu care să-și „neutralizeze tensiunea interioară”, dar ți s-ar părea ușor ieșită din comun ideea că și femeia are nevoie de un bărbat, și nu doar pentru a-și satisface anumite nevoi, dar și pentru a-și menține sănătatea.

Îți prezentăm, mai jos, 7 beneficii ale unei relații cu un bărbat necesar modului tău sănătos de viață.

  1. Amantul pentru sex apare și dispare în viața unei femei precum o deriticatoare. Vine o dată pe săptămână, face ce are de făcut și pleacă. La fel ca și curățenia în casă, astfel, femeia își face curățenie în emoțiile și tensiunile interioare.
  2. O astfel de relație cu un bărbat este potrivită în perioada în care femeia duce lipsă de prezența masculină pentru un timp îndelungat ( văduvă, soț cu probleme de erecție sau o femeie în căutarea „prințului”).
  3. „Bărbatul pentru sănătate” poate apărea în viața femeii chiar și la recomandarea ginecologului. Unele opinii arată că o reținere îndelungată de la actele sexuale pot provoca anumite probleme de sănătate, chiar și de ordin oncologic. Se mai spune că raportul sexual trebuie să fie neprotejat, pentru ca în organismul femeii să ajungă anumiți hormoni, fără de care, la aceasta crește riscul apariției cancerului mamar.
  4. O relație fără obligații este recomandată și pentru menținerea frumuseții, cum ar fi: prevenire îmbătrânirii, supraponderalității și chiar sub aspect cosmetologic. Acesta acționează ca un complex de vitamine asupra organismului feminin.
  5. Amanții de acest tip sunt buni și pentru profilaxia depresiei: pentru tot felul de nemulțumiri, iritări și mormăieli specifice femeilor „nesatisfăcute”. Ca să aducă femeii acea privire plină de viață.
  6. Se spune că femeile care au acte sexule rare și neregulate pierd capacitatea de a mai ajunge la orgasm. Așa că trebuie de avut în vedere…
  7. Până aici totul bine și frumos, doar că e necesară precauție maximă, întrucât astfel de relații sporesc riscul contactării unor boli sexual transmisibile. Iată de ce, protejarea în acest caz este obligatorie, iar persoana pe care o primești la tine în pat să nu fie „strânsă de pe drum”.

Apropo, ce crezi tu despre ideea de avea o relație cu un astfel de bărbat?

Sursa