5 SEMNE ale unei „SCORPII” adevărate.

545-3

Există un tip unic de femei care se deosebește de toate celelalte. Acestea sunt femeile „scorpii”. Nu, ele nu fură bărbații însurați. Nu umblă prin birou cu bustul la vedere sau în colanți din plasă. „Scorpiile” –  sunt speciale, sunt acel tip de femei de clasă lux. Ele atrag bărbații şi-i aleg pe cei mai speciali, neacceptând pe oricine. Nu-şi vor deschide sufletul la o halbă de bere, ci încet şi treptat îţi vor deschide uşa în lumea lor interioară.

Din păcate „scorpii” adevărate sunt puține. Sunt ca diamantele scumpe ascunse într-o grămadă de cioburi. Dar sunt foarte ușor de depistat. Ele nu-şi ascund adevărata natură, nu se pierd după masca ascultării şi supunerii. Ele întotdeauna atrag atenția, provocând şi admirație, şi invidie. Cum să recunoști o „scorpie”? Care sunt caracteristicile ei principale?

1. Vorbește cu glas încet

„Scorpia” niciodată nu-şi va permite un țipăt isteric, hohot mare sau murmur de copil. Vocea ei este o armă, care omoară instantaneu. „Scorpia” înțelege foarte bine acest lucru, şi folosește farmecul vocii la maxim.Tonul încet o ajută să hipnotizeze bărbaţii şi să-i convingă de faptul că are dreptate. În orice conflict „scorpia” va fi ascultată, pentru că vorbește într-un mod special, ieșind în evidenţă din toată gloata de femei gălăgioase.

2. Are coafura ideală pe orice timp, iar manichiura întotdeauna proaspătă

O „scorpie adevărată” are întotdeauna părul aranjat perfect, chiar dacă merge duminica dimineața să cumpere doar pâine. Manichiura ei va fi întotdeauna proaspătă şi îngrijită. Niciodată nu-şi va creşte unghii mari, cu care ar fi gata să străpungă pe cineva. „Scorpia” cunoaște măsura în tot şi în toate şi poate cu ușurință să-şi utilizeze potențialul cu care a înzestrat-o natura.

3. Îmbrăcămintea stilată şi ideal curată

În garderoba „scorpiei” nu vei găsi niciodată ciorapi găuriți. Ea acordă o atenție deosebită calității hainelor. Niciodată nu-şi va procura o geantă imitație sau un pulover de proastă calitate. Acordă o atenție deosebită – lenjeriei, pe care niciodată nu o va procura de la piață, pe câțiva bănuți. Doar lenjerie intimă sexy şi de calitate – e ceea ce-i oferă încredere în sine.

4. Parfum scump

Pentru parfum „scorpia” are o pasiune aparte. Ea înțelege că mirosul femeii vorbește mai clar decât cuvintele, de acea îşi alege parfumul cu mare responsabilitate. Alegerea, va fi întotdeauna un parfum scump, pe care îl va procura doar din magazine de firmă. Fiecare „scorpie” are un miros special, niciodată plictisitor sau deranjant.

5. Maniere frumoase

„Scorpia” niciodată nu-şi va critica bărbatul. Niciodată nu va ieși în public cu dinții murdari. Niciodată nu va vorbi vulgar. Niciodată nu-şi va cumpăra o plăcintă în metrou. Nu se va coborî la nivelul de bârfă şi certuri. Ştie exact ce bărbat îi este destinat, de acea niciodată nu va face ochi dulci oricărui bărbat. Cu alte cuvinte ” scorpiile” sunt doamne cu „drăcușori” în ochi.

Să fii, sau să nu fii „scorpie” – o întrebarea grea. Trebuie să depui destul de mult efort pentru a deveni o adevărată „scorpie” de lux.

Dacă ţi- plăcut acest articol distribuie prietenilor!