5 măști simple care vor stopa definitiv căderea părului

Odată cu venirea iernii, părul nostru începe să cadă. Pentru a-ți proteja podoaba capilară trebuie să ai mai multă grijă de ea. Ți-am pregătit cele mai bune rețete de măști împotriva căderii părului, pe care le poți face acasă

1. Mască cu muștar

Masca cu muștar este una dintre cele mai efective metode împotriva căderii părului. Muștarul are un efect stimulatoriu care direcționează sângele în folicule, fapt care contribuie la oxigenarea intensă a părului și hrănirea lui.

basic-cleaning-products-2[1]

Mod de preparare:

Amestecă o lingură de muștar uscat cu 2 linguri de ceai tare  și un gălbenuș de ou. Aplică cu grijă amestecul obținut pe pielea capului, iar restul soluției aplic-o pe păr. Ține masca timp de 20 de minute, după care clătește cu apă caldă.

2. Mască cu miere

Masca cu miere te va ajuta nu doar să oprești căderea părului, ci va asigura și creșterea lui mai rapidă. Dar atenție: această mască trebuie să fie aplicată doar pe părul curat. De asemenea este important să dizolvi mierea în apă la temperatura camerei, pentru a-i păstra substanțele nutritive.

162847094[1]

Mod de preparare:

Pune pe păr 2-3 linguri de miere diluate cu apă de temperatura camerei. Lasă așa 5 minute, apoi strânge părul într-o pungă de plastic, apoi în ștergar. Ține această mască timp de o oră, apoi clătește cu apă caldă. Repetă exercițiul de 2 ori pe săptămână, și vei vedea cu ochiul liber cum părul tău devine puternic și crește mai repede.

3. Mască cu ceapă

Masca cu ceapă și usturoi este una dintre cele mai efective metode pentru  a opri căderea părului. De asemenea, această mască hidratează, și îmbunătățește structura părului.

onion_625x350_51440401096[1]

Mod de preparare:

Amestecă 2 linguri de suc de ceapă cu 2 linguri de suc de  usturoi. Aplică compoziția pe păr, iar peste o oră spală cu șampon. Pentru a scăpa de miros, clătește părul cu apă cu oțet de mere.

4.Masca cu brusture

Pentru a opri căderea părului, aplică masca de 3 ori pe săptămână.

repeynoe-maslo[1]

Mod de preparare:

Încălzește un pic de ulei și amestecă-l cu 2 linguri de miere și 2 linguri de suc de lămâie. Încălzește amestecul la aburi până când mierea se va dizolva. După ce masca se răcorește, adaugă 2 gălbenușuri de ou. Aplică pe păr cu mișcări circulare.

5. Masca cu henna incoloră

Henna este efectivă în lupta cu părul gras, și este o metodă bună pentru regenerarea părului.

bescvetnaja-hna-dlja-volos-photo(1)[1]

Mod de preparare:

Amestecă 2 linguri de henna cu 2 linguri de suc de lămâie. Adaugă 2 gălbenușuri și brânză degresată, apoi amestecă până vei obține o masă omogenă. Aplică pe păr, și după 30 de minute spală cu apă caldă.

Ți-am împărtășit care sunt  cele mai efective măști împotriva căderii părului. Utilizarea lor regulată îți garantează un păr frumos și sănătos.