5 indicii că ești o zeiță a sexului

1546433_900-696x464[1]

Un model cu un decolteu generos poate să fie lipsită de pasiune în pat. O femeie de vârstă medie și nu prea frumoasă, poate fi o amantă perfectă. De aceea, bărbații au renunțat să judece despre temperamentul femeii doar după exterior. Află care sunt indiciile că ești o zeiță în pat.

Nu-ți subliniezi sexualitatea

A fi sexy și a încerca să arăți așa, sunt lucruri diferite. Asta este prima minciună care îi poate momi pe bărbați atunci când fac o alegere. Bărbații văd femeile frivole și îmbrăcate sumar, ca pe ceva foarte ușor accesibil. Și rareori când sunt atrași de aceste femei. La fel stă treaba și cu sexualitatea. O sexualitate prea conturată apare de regulă acolo unde sunt complexe.

Femeile deștepte sunt bune la pat.

Aici există însă un detaliu care trebuie subliniat: femeile deștepte sunt sexy, nu tocilarele. Nu femeile care pretind că știu totul și încearcă să-i strivească pe cei din jur. De ce? Este foarte simplu! O femeie care are tendința de a se dezvolta intelectual, va vrea să învețe mai multe și în materie de sex. Va citi cu interes despre literara erotică, va privi filme sentimentale, va merge la traninguri.

 

Știu să-și rezolve singure problemele

Mulți bărbați caută pe site-urile de socializare, dar și în realitate amante-studente. Unii preferă fetele sărace din sate. Toți însă sunt de acord că amanta perfectă nu poate să fie o femeie care nu are o situație de viață normală. O asemenea femeie va aștepta în primul rând suport financiar, apoi iubire. Femeile care își pot rezolva singure problemele,văd sexul ca pe o formă a artei.

 

Activă și cu inițiativă.

Una dintre caracteristicile de bază a unei amante perfecte este capacitatea de a manifesta inițiativă. Dar oare crezi că o femeie care se teme de responsabilități ar putea face acest lucru?

 

Nu-i pasă de părerea celor din jur.

Cel mai mare dușman al vieții sexuale de calitate sunt complexele. Femeile care sunt prea preocupate de felul în care arată, și de ceea ce cred despre ea cei din jur, sunt foarte încordate în pat. Ele sunt capabile să primească plăcere doar în semiîntuneric, un pic băute, alături de un partener vechi.

Femeile care sunt mai puțin preocupate de părerile celor din jur, sunt mult mai îndrăznețe cu bărbații. În timpul actului sexual, ele se gândesc anume la sex, și o fac bine.