15 lucruri uimitoare, care în mod incredibil excită orice barbat!

Toate fetele stiu ca rochiile strinse pe corp, sau privitul unui film romantic, sunt ceva care duc la o atmosfera intima. Dar putine femei isi dau seama ca barbatii sunt nu mai putin excitati de mirosuri si alte afrodisiace neobisnuite. Aici ai o lista de 15 lucruri ciudate, care pot excita orice barbat.

00

1. Spontanietatea

Barbatii apreciaza foarte mult la femei spontanietatea. Acesta calitate se asociaza puternic la barbati cu aventura si noutatea, care la rindul sau le provoaca excitare sexuala.

2. Vulnerabilitatea

Nu e nici o noutate ca femeile care au o cariera de succes, deseori au probleme in viata personala. Cind dedici foarte mult timp lucrului, deveniti un rechin adevarat! Iar barbatii sunt mult mai mult atrasi de feminitate si vulnerabilitatea feminina. Daca deveniti un alfa, barbatul tau devine un beta… sau incepe sa te evite…

3. Grija pentru oameni

Potrivit unor studii publicate intr-o revista psihologica de specialitate britanica, femeile care au grija de alte persoane, par a fi mult mai atragatoare pentru barbati si au o viata sexuala mult mai bogata.

4. Retinerea initiala de la relatii sexuale

Barbatii de succes casatoriti sustin ca avind o astfel de intilnire care nu se finiseaza prin relatii sexuale, ci e urmata de o cina sau vizionarea unui film la domiciliu, le ajuta sa formeze o relatie emotionala mai stirnsa.

5. Cochetaria

5

Nu e nici un secret in faptul ca barbatii iubesc privirile femenine. De ce sa nu te joci cu el dupa regulile lui? Din cind in cind arunca-i citeva priviri cochete sau flirteaza cu el prin ipostaze erotice in lengerie intima.

6. Mirosul de placinta de dovleac

Uitati de parfumul Chanel nr. 5! Oamenii de stiinta au descoperit ca in rindul celor 23 de arome, cel mai puternic flux de singe catre penis, il provoaca mirosul de placinta de dovleac, amestecat cu lavanda. De ce? Probabil o astfel de combinatie se asociaza in subconstient cu un picnic in sinul naturii sau pur si simplu fac ca barbaul sa se simba relaxat si comfortabil.

7. Pericolul

Situatiile periculoase provoaca eliebrarea in singe a unei mari cantitati de hormoni care pe linga alte efecte, sunt responsabile si de excitarea sexuala. De aceea sexul in conditii extreme atrage foarte mult pe barbat. Cine ar fi crezut ca frica poate avea un asa efect ?

8. Culoarea rosie

8

Imbracati-va cu o rochie rosie la urmatoarea voastra intilnire! Potrivit unor cercetari, femeia devine mult mai atractiva pentru barbati, atunci cind poarta o rochie de culoare rosie. De vina ar fi biologia: babuinii si cimpanzeii de sex feminin isi expun partile de culoare rosie cind sunt in perioada ovularii, trimitind astfel semnale sexuale masculilor, care nu pot rezista astfel tentatiei.

9. Miinele lungi si gratioase

Fetele cu picioare lungi ar putea sa se relaxeze in acest caz! Cercetarile Universitatii din New South Wales au descoperit ca barbatii sunt mult mai atrasi de femeile cu maini lungi. Se pare ca astfel de maini fac o femeie sa fie mult mai zvelta in fata barbatului, si arata ca femeia e activa si ii place sa fie cuprinsa.

10. Combinatia lenjeriei intime

Daca femeia poarta chiloti si sutieni de aceeasi culoare, acest lucru e asociat la barbat ca femeia nu depune energie suplimentara si bani in a-si alege lenjeria intima. Luati in vedere acest lucru pentru data viitoare cind veti dori sa-i faceti sotului Dvs o surpriza sexuala. Doriti sa aveti o si mai mare sexualitate? Alegeti lenjerie de culoare rosie!

12. Soldurile late

Iata inca un motiv de a-ti iubi corpul care nu e chiar perfect! Se pare ca multor barbati le place soldurile late. Oamenii de stiinta din Universitatea din California au dat acestui fapt o explicatie: cu cit coapsele sunt mai late, cu atit mai mult organismul femenin contine mai mult acid Omega-3, care in timpul sarcinii este furnizat fatului, facindu-l mai intelegent.

12. Femeile colege

Femeile care sunt in cautare activa ar trebui sa fie atente catre mediul sau inconjurator. Barbatii sunt dispusi sa se angajeze intr-o relatie cu colegele sale de sex feminin, pentru ca aflindu-se mult timp impreuna pe acelasi teritoriu, li se asociaza in subconstinet ca o garantie a stabilitatii.

13. Femeile gemene

Young couple smiling at each other, close up
Young couple smiling at each other, close up

E posibil sa fi auzit ca anumite trasaturi faciale si proportii ale corpului pot face o femeie mai atractiva pentru barbat. Dar cel mai mult barbatii sunt atrasi de femeile care le aminteste de propriile trasaturi. Intr-adevar – veti fi doua jumatati ale unui intreg!

14. Zimbetul feminin

Desigur ca zimbetul tau are o valoare a citorva mii de cuvinte, in schimb zimbetul din inima poate sa iti aranjeze o noapte fierbinte in dormitor! Potrivit dr. Maria Sofocles, barbatii sunt atrasi de zimbetul feminin, deoarece le aminteste in subconstinet de sunetele produse de parterea sa in timpul sexului. Este inca un motiv in plus pentru a-ti gasi un barbat care te va amuza intotdeauna!

15. Jucariile sexuale

„Femeile deseori se rusineaza sa foloseasca un vibrator in prezenta partenerului sau sexual, gindindu-se ca acesta se va simti inutil sau jignit” – spune dr. Goldenstein, coordonator al unui program de educatie sexuala din San Diego. De fapt multi barbati gasesc foarte excitant cind femeia se auto-satisface. Nu uitati ca barbatii „iubesc” cu ajutorul ochilor! De aceea nu ezita sa iti adaugi rechizite noi in dormitorul tau!