11 motive să-ţi APRECIEZI prietenul LEU!

lev_

Dacă aveți un prieten Leu, probabil aţi auzit deja despre planurile lui incredibile de a celebra ziua de naștere, despre ideile lui creative și generozitate. Leii sunt cunoscuți ca persoane foarte pozitive, energice, optimiste şi încrezute în sine.

Iată 11 trăsături de caracter, pentru care Leii merită să fie prețuiți şi respectați.

Leii – prieteni loiali

Leii prețuiesc fiecare persoană din anturajul apropiat. Consideră că fiecare persoană care a apărut în viaţa lor nu este întâmplătoare şi cu orice preț vor păstra aceste relații.

Leii – sufletul petrecerii

Leii întotdeauna îşi fac planuri, aleg cele mai bune locuri pentru odihnă, iar la fiecare petrecere vor fi alături de sărbătorit până la final. Din moment ce Leii se tem să nu piardă ceva interesant și important, niciodată nu vor renunța la astfel de momente bune, cum sunt petrecerile.

Leii – cei mai buni sfătuitori

Nu e secret că Leul este unul din simbolurile încrederii. Prin urmare, ei sunt foarte insistenți și într-adevăr le pasă de prietenii săi. Întotdeauna învață din propriile greșeli și le place să se laude cu succesele obținute. Reprezentanții acestui semn știu că sunt cei mai buni consilieri pentru cei dragi și de acea utilizează pentru aceasta toată experiența acumulată.

Leii – întotdeauna optimiști

Optimismul – una dintre cele mai bune calități a Leilor. S-au născut în mijlocul verii, atunci când viața pare lipsită de griji, e caldă și plină de bucurie. Daţi-le ocazia să găsească partea luminoasă a oricărei situații și veţi primi o lecție cu ajutorul căreia veţi ieși uscați din apă.

Leii – cei mai buni organizatori

Leii sunt printre puținii care îşi duc planurile la bun sfârșit. Sunt convinși că, dacă vrei să faci ceva bine – fă singur. Dacă vreți să aflați unde sunt cele mai bune locuri pentru picnic, cele mai bune stațiuni pentru călătorii sau cele mai bune aplicații pentru dispozitivele cu care vă va fi mult mai ușor, puteți conta pe prietenul dvs. Leu.

Leii – cei mai buni luptători

Leii nu văd obstacole atunci când merg către ţintă. Îşi stabilesc multe obiective, care de obicei includ: creșterea pe scara profesională, călătorii în jurul lumii, consolidarea relațiilor etc. Scopul și determinarea lor îi inspiră nu doar pe ei înșiși, ci și pe prietenii lor.

Leul – cel mai sincer prieten

De obicei în declarațiile lor, Leii sunt foarte direcți , deschiși, inteligenți şi sinceri. Îşi doresc tot cei mai bun pentru cei din anturajul său, inclusiv şi pentru ei înșiși. Dacă ai îndoieli cu privire la face să-i scrii fostului/fostei, sau îți merge sau nu acea cămașă, nu-ţi fă griji, Leii te vor sfătui ce şi cum să faci, ei au întotdeauna o mulțime de alternative, sau un plan „B” pentru orice situație.

Leii – au relații

Datorită abilităților de comunicare, Leii pot conversa şi stabili relații aproape cu orice persoană pe care o întâlnesc.

Leii pot iubi cu toată inima

Leii sunt cei mai îndrăzneți şi pasionați locuitori ai planetei Pământ. Trăiesc pe deplin cu mentalitatea extremistă, crezând cu tărie că în orice situație trebuie să se încadreze sută la sută (mai ales, când vine vorba de relații). Leii urmăresc întotdeauna ceea ce le provoacă o furtună de emoții, atât pozitive cât și negative. Și, din păcate, întotdeauna cred că afecțiunea şi pasiunea va fi reciprocă.

Leii te vor ajuta când ai necazuri

Leii au capacitatea să fie energici şi mult mai influenți decât alte semnele zodiacale, ceea ce îi face mereu să fie în centrul atenției. În cazul în care aveți nevoie de un prieten care să vă ajute să faceți vreun anunț în public,  atunci Leul te va ajuta cu mare bucurie. Leul poate face ceea ce alții nu pot.

Leii au cea mai frumoasă perioada pentru a sărbători ziua de naștere

Haideți să fim sinceri: nu este o perioadă mai bună pentru petreceri şi odihnă decât sfârşitul lui iulie,  până la mijlocul lui august.  Mai mult decât atât Leii îşi doresc să petreacă ziua lor de naștere cât mai bine, de acea planifică această sărbătoare în cele mai mici detalii şi cu mult timp înainte.

Tess Woods

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!